Montazne kuce : Montažne kuće : montazni objekti, lokali i garaze. Izrada kuća pravljenje kuća gradnja tvrda gradnja laka gradnja montaža .Montaza jeftine kuće jeftine kuce prodajem kucu prodajem plac oglasi kuce oglasi nekretnine stambeni krediti montazne kuce beograd nis novi sad srbija serbia vikendice izgradnja apartmani poslovni i turistički objekti nekretnine

Pocetna strana POČETNA KONTAKT www.premiumhouse.eu
SRB SLO HRV FRA ITA ENG
pretraga facebook/kucamont g+
niskoenergetske kuce
TRAJNOST I GARANCIJE TEHNIČKI OPIS NISKOENERGETSKE KUĆE KAKO DO KUĆE ? CENOVNIK GALERIJA

PROJEKTI KUĆA

BUNGALOV
DOMO
HARMONIA
TREND
CITY
MODERN
COMFORT
DUPLEX/TRIPLEX
ELEGANT
KLASIK
KOMPAKT
PREMIER
GARAŽE
LOKALI I POSLOVNI PROSTOR
IVANJICA PREMIUM RIO

KAKO DO KUĆE ?

Montažna kuća - Idejni projekatOdluka o izgradnji doma za sebe i svoju porodicu, jedan je od najvećih životnih izbora. Bilo da je velika i luksuzna ili sasvim mala i topla, vaša kuća je mesto gde ćete provesti ostatak života sa svojim najmilijima. Upravo zbog toga, odabiru kuće i partnera u realizacijii treba posvetiti posebnu pažnju. Svesni smo koliko je put od ideje do useljenja trnovit i pun prepreka, pa se trudimo da vam, što je više moguće olakšamo i pojednostavimo ceo proces.

SVE POČINJE OD IDEJE
Montažna kuća - ProjekatKoliku kuću želite? Koliko spavaćih soba? Na kakvom terenu će biti vaša kuća? Kakav stil gradnje vam se dopada, moderan ili tradicionalan?

Nacrtajte skicu ili izaberite neki od projekata iz našeg kataloga. Svaki projekat možemo da prilagodimo vašim željama i potrebama. Pri izboru projekta treba voditi računa da je u skladu sa “urbanističko – tehničkim uslovima” koje je nadležna opština propisala za vaš plac.

Naši projektanti vam mogu pomoći u izboru projekta i izradi idejnog rešenja. U ovoj fazi neophodno je da vidimo vaš plac i da zajednički usaglasimo najoptimalnije idejno rešenje.  

UGOVOR
Nakon usvajanja idejnog rešenja, šaljemo vam detaljnu ponudu sa fazama izgradnje i ponuđenim materijalima. Po usaglašavanju ponude, potpisujemo ugovor. Ugovor definiše sve dogovorene radove i materijale, rokove i način plaćanja.

PROJEKAT
Idejni projekat je dokument kojim se određuje položaj objekta na placu, spoljni izgled i osnove objekta. Izrada idejnog projekta je obavezna za dobijanje lokacijskih uslova, a rade ga licencirani projektanti - arhitekte. Idejni projekat se predaje nadležnoj opštini na kojoj se nalazi plac. Prema zakonu, na lokacijske uslove čeka se do 25 dana. Lokacijski uslovi sadrže opis i namenu objekta, uslove za priključenje na elektro i vodovodno – kanalizacionu mrežu i gasovod, povezanost placa sa putevima i pravila uređenja parcele. Na osnovu tog dokumenta, izrađuje se Projekat za dobijanje građevinske dozvole (PGD), koji takođe radi arhitekta. PGD se predaje opštini kako bi se dobila građevinska dozvola, na koju se čeka 5 dana. Kada dobijete građevinsku dozvolu, možete prijaviti radove. Za to je potrebno da popunite formular i da ga predate u opštini. Dalje, ne čekate na odgovor opštine, već počinjete sa radovima osmog dana od dana prijave.

*Ukoliko već imate objekat na placu, moguće je:

  • Srušiti postojeći i izgraditi novi objekat
  • Proširiti i nadograditi postojeći objekat
  • Podići sprat na postojećem objektu

U svim ovim slučajevima, pravna procedura je olakšana i specifična, u zavisnosti od situacije. Ponekad je potrebna samo prijava radova.

TEMELJ
Montažna kuća - TemeljTemelj je osnova kuće, prema tome, važno je da bude odrađen kvalitetno i da se poštuje procedura. Temelj montažne kuće je identičan kao da gradite zidanu kuću, pa ukoliko već imate temelj, možete ga iskoristiti. Izlivanje temelja sa pločom traje do 10 dana, a ukoliko ste se odlučili i za podrum, potrebno je više vremena. Ne dozvolite da vas zavara to što već nakon 12 sati od izlivanja ploče, po njoj možete da gazite a da vam se ne ocrtavaju tragovi, jer je takvo sušenje samo površinsko. Beton dugo radi "iznutra" i mora da se održava vlažnim da ne bi ispucao usled neravnomernog širenja i skupljanja pojedinih delova. Zato se beton redovno zaliva i po nekoliko puta dnevno. Što je viša spoljna temperatura, zalivanje je češće. Nakon 7 dana beton je 70% čvrst, ali je tek nakon 15 dana u potpunosti spreman za kuću.

MONTAŽA KUĆE
Montažna kuća - Završni radoviDok se temelj gradi i suši, mi vredno pravimo elemente vaše kuće. Proces proizvodnje zidova i krovne konstrukcije teče pod budnim okom projektanata, kako bismo bili sigurni da se svi elementi uklapaju u milimetar. Sve konstrukcijske delove pažljivo slažemo u kamion koji odlazi na vaš plac. Elementi se iznose na gradilište. Istog dana počinje gradnja vaše kuće. Nakon dva dana zidovi su montirani, a još pet dana potrebno je da bi se postavio krov. Za ugradnju stolarije, postavljanje fasade i unutrašnje radove sa instalacijama potrebno je još oko tri nedelje. Važno je da znate da naše ekipe montera i majstora sve vreme borave na gradilištu. Njihov smeštaj i ishrana je naša briga. Po završetku radova, dajemo vam “Izjavu o završetku kuće u konstruktivnom smislu” koju predajete u opštini radi dobijanja upotrebne dozvole i uknjiženja objekta u katastar.

NAČIN PLAĆANJA
Kako se izgradnja kuće sastoji iz vise etapa (temelj, radionicka priprema elemenata kuće, krov, fasada, stolarija, gipsarsko - molerski radovi, elektro radovi, voda i kanalizacija, pločice, sanitarije...), omogućili smo vam plaćanje u ratama. Za svaki od navedenih radova se plaća avans, a isplata je po zavrsetku pojedinačnih faza. Dinamika plaćanja prati dinamiku izgradnje kuće.

niskoenergetske kuce
Kuća Mont Srbija
Tošin Bunar 167A
Beograd
tel 063 / 852 - 60 - 36
tel 062 / 877 - 44 - 54
Zastupništvo za Sloveniju
Forus d.o.o.
Kolišla ul. 4
1230 Domžale
+386 (0)41 941 640
SBL nepremičnine d.o.o.
Sveča 12a
2322 Majšperk
+386(0)51 368 739
Zastupništvo za Austriju
NetControl Elektro & Sicherheitstechnik KG
Eichbergstrasse 10/1/6
A-2371 Hinterbrühl
Zastupništvo za Francusku
STECA Innovation
22, rue Maryse Bastie
St-Etienne-de-St-Geoirs
+33 (0)4 76 55 83 38
Zastupništvo za Kipar
Hypercon My Energy House Ltd
Demokratias 60, 2034 Strovolos
1660 Nicosia, Cyprus
info@myenergyhouse.com.cy
niskoenergetske kuce