Montazne kuce : Montažne kuće : montazni objekti, lokali i garaze. Izrada kuća pravljenje kuća gradnja tvrda gradnja laka gradnja montaža .Montaza jeftine kuće jeftine kuce prodajem kucu prodajem plac oglasi kuce oglasi nekretnine stambeni krediti montazne kuce beograd nis novi sad srbija serbia vikendice izgradnja apartmani poslovni i turistički objekti nekretnine

Pocetna strana POČETNA KONTAKT www.premiumhouse.eu
SRB SLO HRV FRA ITA ENG
pretraga facebook/kucamont g+
niskoenergetske kuce
TRAJNOST I GARANCIJE TEHNIČKI OPIS NISKOENERGETSKE KUĆE KAKO DO KUĆE ? CENOVNIK GALERIJA

PROJEKTI KUĆA

BUNGALOV
DOMO
HARMONIA
TREND
CITY
MODERN
COMFORT
DUPLEX/TRIPLEX
ELEGANT
KLASIK
KOMPAKT
PREMIER
GARAŽE
LOKALI I POSLOVNI PROSTOR
IVANJICA PREMIUM RIO

KAKO DO KUĆE ?


Montana kuća - Idejni projekatOdluka o izgradnji doma za sebe i svoju porodicu, jedan je od najvećih ivotnih izbora. Bilo da je velika i luksuzna ili sasvim mala i topla, vaa kuća je mesto gde ćete provesti ostatak ivota sa svojim najmilijima. Upravo zbog toga, odabiru kuće i partnera u realizacijii treba posvetiti posebnu panju. Svesni smo koliko je put od ideje do useljenja trnovit i pun prepreka, pa se trudimo da vam, to je vie moguće olakamo i pojednostavimo ceo proces.

SVE POČINJE OD IDEJE
Montana kuća - ProjekatKoliku kuću elite? Koliko spavaćih soba? Na kakvom terenu će biti vaa kuća? Kakav stil gradnje vam se dopada, moderan ili tradicionalan?

Nacrtajte skicu ili izaberite neki od projekata iz naeg kataloga. Svaki projekat moemo da prilagodimo vaim eljama i potrebama. Pri izboru projekta treba voditi računa da je u skladu sa urbanističko tehničkim uslovima koje je nadlena optina propisala za va plac.

Nai projektanti vam mogu pomoći u izboru projekta i izradi idejnog reenja. U ovoj fazi neophodno je da vidimo va plac i da zajednički usaglasimo najoptimalnije idejno reenje.  

UGOVOR
Nakon usvajanja idejnog reenja, aljemo vam detaljnu ponudu sa fazama izgradnje i ponuđenim materijalima. Po usaglaavanju ponude, potpisujemo ugovor. Ugovor definie sve dogovorene radove i materijale, rokove i način plaćanja.

PROJEKAT
Idejni projekat je dokument kojim se određuje poloaj objekta na placu, spoljni izgled i osnove objekta. Izrada idejnog projekta je obavezna za dobijanje lokacijskih uslova, a rade ga licencirani projektanti - arhitekte. Idejni projekat se predaje nadlenoj optini na kojoj se nalazi plac. Prema zakonu, na lokacijske uslove čeka se do 25 dana. Lokacijski uslovi sadre opis i namenu objekta, uslove za priključenje na elektro i vodovodno kanalizacionu mreu i gasovod, povezanost placa sa putevima i pravila uređenja parcele. Na osnovu tog dokumenta, izrađuje se Projekat za dobijanje građevinske dozvole (PGD), koji takođe radi arhitekta. PGD se predaje optini kako bi se dobila građevinska dozvola, na koju se čeka 5 dana. Kada dobijete građevinsku dozvolu, moete prijaviti radove. Za to je potrebno da popunite formular i da ga predate u optini. Dalje, ne čekate na odgovor optine, već počinjete sa radovima osmog dana od dana prijave.

*Ukoliko već imate objekat na placu, moguće je:

  • Sruiti postojeći i izgraditi novi objekat
  • Proiriti i nadograditi postojeći objekat
  • Podići sprat na postojećem objektu

U svim ovim slučajevima, pravna procedura je olakana i specifična, u zavisnosti od situacije. Ponekad je potrebna samo prijava radova.


TEMELJ
Montana kuća - TemeljTemelj je osnova kuće, prema tome, vano je da bude odrađen kvalitetno i da se potuje procedura. Temelj montane kuće je identičan kao da gradite zidanu kuću, pa ukoliko već imate temelj, moete ga iskoristiti. Izlivanje temelja sa pločom traje do 10 dana, a ukoliko ste se odlučili i za podrum, potrebno je vie vremena. Ne dozvolite da vas zavara to to već nakon 12 sati od izlivanja ploče, po njoj moete da gazite a da vam se ne ocrtavaju tragovi, jer je takvo suenje samo povrinsko. Beton dugo radi "iznutra" i mora da se odrava vlanim da ne bi ispucao usled neravnomernog irenja i skupljanja pojedinih delova. Zato se beton redovno zaliva i po nekoliko puta dnevno. to je via spoljna temperatura, zalivanje je čeće. Nakon 7 dana beton je 70% čvrst, ali je tek nakon 15 dana u potpunosti spreman za kuću.

MONTAA KUĆE
Montana kuća - Zavrni radoviDok se temelj gradi i sui, mi vredno pravimo elemente vae kuće. Proces proizvodnje zidova i krovne konstrukcije teče pod budnim okom projektanata, kako bismo bili sigurni da se svi elementi uklapaju u milimetar. Sve konstrukcijske delove paljivo slaemo u kamion koji odlazi na va plac. Elementi se iznose na gradilite. Istog dana počinje gradnja vae kuće. Nakon dva dana zidovi su montirani, a jo pet dana potrebno je da bi se postavio krov. Za ugradnju stolarije, postavljanje fasade i unutranje radove sa instalacijama potrebno je jo oko tri nedelje. Vano je da znate da nae ekipe montera i majstora sve vreme borave na gradilitu. Njihov smetaj i ishrana je naa briga. Po zavretku radova, dajemo vam Izjavu o zavretku kuće u konstruktivnom smislu koju predajete u optini radi dobijanja upotrebne dozvole i uknjienja objekta u katastar.

NAČIN PLAĆANJA
Kako se izgradnja kuće sastoji iz vise etapa (temelj, radionicka priprema elemenata kuće, krov, fasada, stolarija, gipsarsko - molerski radovi, elektro radovi, voda i kanalizacija, pločice, sanitarije...), omogućili smo vam plaćanje u ratama. Za svaki od navedenih radova se plaća avans, a isplata je po zavrsetku pojedinačnih faza. Dinamika plaćanja prati dinamiku izgradnje kuće.
niskoenergetske kuce
Kuća Mont Srbija
Tošin Bunar 167A
Beograd
tel 063 / 723 - 66 - 77
tel 063 / 852 - 60 - 36
Zastupništvo za Sloveniju
Forus d.o.o.
Koliška ul. 4
1230 Domžale
+386 (0)41 941 640
info@lesdom.si
Zastupništvo za Hrvatsku
Intal-dom d.o.o.
Stari Skucani 9
43203 Kapela, Bjelovar
+385 (0)91 788 3393
www.intaldom.hr
Zastupništvo za Austriju
Stefan & Meri Finanz
Wipplingerstraße 35
1010 Wien
www.stefan-meri.at
Zastupništvo za Francusku
STECA Innovation
22, rue Maryse Bastie
St-Etienne-de-St-Geoirs
+33 (0)4 76 55 83 38
www.steca-innovation.com
Zastupništvo za Kipar
Hypercon My Energy House Ltd
Demokratias 60, 2034 Strovolos
1660 Nicosia, Cyprus
info@myenergyhouse.com.cy
niskoenergetske kuce